The Spirit of Burgas

Този уникален музикален фестивал, който очакваме с нетърпение между 15 и 17 август, ще се излъчва по 9 канала на МТВ в 43 държави по света.

Всеки, който присъства, ще има възможността да танцува на всяка една от сцените, а именно: Main Stage, TUBORG Dance Arena, Music Space Stage, Jack Daniels Rock Stage, Jacobs 3in1 DJ Stage и Latino Stage!

На Главната сцена ще бъдат концертите на хедлайнерите, гости на феста.

TUBORG Dance Arena ще бъде посветена изцяло на електронния звук и през трите дни, нейни домакини ще бъдат HMSU, Metropolis и Ministry of Sound. Също така ще има Music Space Stage и Jack Daniels Rock Stage, и за да има по нещо за всички вкусове – Jacobs 3in1 DJ stage, където ще се дава поле за изява на професионални и начинаещи диджеи, дошли да чуят своите любимци.

На Latino Stage ще можете да усъвършенствате танцовите си умения на безплатните уроци всеки ден, между 18:00 и 20:00, а след това да затвърдите наученото по време на концертите и диджей сетовете на български и чуждестранни латино звезди.

Неповторимият Франки Моралес и група Тумбаито са специални гости на първата фестивална вечер – 15ти август. В петък 15 август на Голямата сцена ще свирят The Sisters of Mercy, Hot Club De Paris, Gravity Co и Gras.

На TUBORG Dance Arena звездите ще са Pendulum DJ Set & MC Jakes, както и Baron заедно UK Apache, а за подгряването на публиката ще се погрижат артистите от HMSU Cooh + Ogonek, Konspirator & Mocks, acidtrip и ЕХо.

На Music Space Stage ще блеснат Panican Whyasker, а на Jack Daniels Rock StageAlien Industry, както и още много други.

Събота е денят, в който феновете ще могат да видят Asian Dub Foundation и Pharoahe Monch на Голямата сцена, редом с тях Ъпсурт, Pistamashina и Gangsta Gangsta Production.

На TUBORG Dance Arena, ще пускат Chris Liebing и Michel De Hey, а от страна на MetropolisDJ Steven и DJ Smurf. На Music Space Stage хедлайнъри ще са Wickeda, а на Jack Daniels Rock Stage – D2 и Leepra DeLuxe.

В неделя на Голямата сценаCradle of Filth, Kosheen и Bonobo live. Преди трите международни групи ще имаме удоволствието да чуем Нова Генерация.

На TUBORG Dance Arena – вечер на Ministry of Sound с King Roc и Groove Armada DJ set (Andy Cato), както и KiNK.

На Music Space Stage основното ще бъде Deep Zone Project, на Jack Daniels Rock StageRevenge Project и Korozy.

Всички подробности – новини около участниците и пълни програми на шестте сцени на фестивала SPIRIT of Burgas, можете да намерите на официалния уеб-сайт на събитието www.spiritofburgas.com.

Билети:

Предварителна продажба на фестивален билет за ЕДИН ДЕН – цена 30 лева.
Продажба на място на фестивален билет за ЕДИН ДЕН – цена 35 лева.
Предварителна продажба на късен фестивален билет, който важи след 00.00 часа – цена 20 лева.
Продажба на място на късен фестивален билет, който важи след 00.00 часа – цена 25 лева.
Предварителна продажба на фестивален билет за ТРИТЕ ДНИ на фестивала – цена 88 лева.
Продажба на място на фестивален билет за ТРИТЕ ДНИ на фестивала – цена 99 лева.
Билети за фестивала SPIRIT of Burgas могат да бъдат закупени в мрежите на Ticketstream и Eventim за България.
От чужбина билети могат да бъдат закупени на сайта www.spiritofburgas.com

Източник: http://news.club.bg

Лично аз смятам да отида в неделя и да се натанцувам като луда…:)))

Wanna join me?! :P~

Advertisements
  1. Ей, значи все пак може да се видим на Ministry Of Sound, в неделя мисля да го посетя, ако намеря тия плажове… Ще гледам за “луди танци” и сигурно ще те позная. :]]

  2. Там сме 🙂

    • DiA
    • August 13th, 2008

    Мхм, няма как да не го намериш, Централен плаж Бс…:) Пък за лудите танци не обещавам, дано ме предразположат..Ама всъщност това май е почти сигурно :))

  1. No trackbacks yet.

You must be logged in to post a comment.
Advertisements
%d bloggers like this: